New in

Två tillskott till garderoben

Nya tillskott till garderoben. Det har blivit ett antal plagg sålda på min secondhand-instagram, @stilbloggenvintage! Jag försöker tänka “en in, en ut” och inte köpa något nytt förrän jag fått något sålt. En kjol och en blus såldes, och två nya fick flytta in. Låt oss kika närmare!

Totême Coripe Blouse

Köp 01. Wolford Fatal Drape Dress. Sommar betyder rea! Jag passade på att klicka hem en klänning från Wolford jag haft koll på som tillslut hamnade på 70%, strax innan vi åkte till Belgien. Den var fantastisk på resan: så enkel, sval och skön. Den är sydd i ett stycke, helt i stretch och går att använda både som topp, klänning och “dubbelvikt” som kjol. Materialet är tunt men helt matt och icke-genomskinligt och kommer vara SÅ fin på fest. En basfavorit! Den finns fortfarande kvar här, men till mindre rabatt.

Köp 02. Totême Coripe Blouse. Det har blivit några totêmeköp de senaste månaderna.. Mitt senaste är sidenblusen Coripe som med krinklade smock-detaljer är helt egen i sitt slag. Aldrig sett något liknande! Jag köpte min här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *