My style

Vårens mest burna plagg och accessoarer

Inlägget innehåller annonslänkar

Återblick. Som ni vet älskar jag att analysera min garderob och mina “mest burna”-inlägg har blivit en tradition på bloggen. Efter en lång vinter av samma gamla plagg (och lite tråkiga outfits, rent modemässigt!) är våren en tid jag inspireras. Och precis som varje vår känner jag mig nu inspirerad till max. Jag vill testa nytt! Haka på nya trender, köpa saker jag aldrig köpt förut (den vita skjortan, check) och klä upp mig.

Vårens mest burna ytterplagg. Den här “våren” har varit TUFF. Kan vi ens kalla det vår? Vargavinter snarare. Tyvärr har mina annars så älskade skinnjackor, som alltid tas fram på våren, fått hänga kvar i garderoben till förmån för min varma, tjocka vinterkappa från H&M Studio. Jag är dock på jakt efter en trenchcoat som jag tror skulle passa det snart våriga vädret perfekt. Här finns flera fina, men inte den perfekta..

Vårens mest burna överdelar. Förutom mina välanvända, långärmade svarta tröjor från Wolford – som blev en garderobsfavorit på mindre än en vecka – har jag fullkomligt levt i mina nya, vita skjortor. Det är mitt nya plagg och 2018 års stora modeköp. Jag trodde det aldrig men jag fullkomligt älskar dem! Jag drömmer om denna från Tôteme.

Vårens mest burna nederdelar. På nederdels-fronten inte så mycket nytt. Den bästa kombinationen är skjortan och tibikjolen. Eller mollyjeansen från Gina Tricot. Ni vet hur mycket jag svär vid dem. Nä – jag kommer nog aldrig bli särskilt äventyrlig när det kommer till kjolar eller byxor. Känner jag mig själv rätt kommer jag bära tibikjolen tills jag dör!

Vårens mest burna accessoarer. En av 2018 års stora trender är nät, cut-outs och grafiska mönster. Det fullkomligt kryllar av nätväskor på Instagram och jag var inte sen att haka på trenden. För 79 kr köpte jag mig en nätväska (denna!) och jag älskar den. Den är slitstark, snygg och praktisk. I skoväg är sock boots min nya favoritsko – skor som är en hybrid mellan tjocka strumpor och skor. Låter helknäppt, men är helsnyggt! Jag köpte dessa från Topshop och gillar dem särskilt till (kan ni gissa?) den vita skjortan och midikjolen.

Vilka har varit dina mest burna plagg och accessoarer i vår?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *